sales@nurinsupplements.nl +31(0)6 219 82 810

Ook zo`n fan van Nurin ? pak dan die 20% korting als dank.

Over ons

Wij bestaan sinds 2016. Ooit begonnen met één product zijn wij nu uitgegroeid tot een van de snelst groeiende merken
vitaminen, mineralen en overige voedingssupplementen in de Benelux. Ons gamma werd integraal samengesteld vanuit een orthomolecualire invalshoek en voor uw veiligheid altijd gecontroleerd door een Big geregistreerde aphoteker  die aangesloten is bij de KNMP.

Orthomoleculair betekent letterlijk “de juiste molecule op de juiste plaats”. Het doel van de orthomoleculaire geneeskunde bestaat er ook in om via het herstellen van de balans van de essentiële stoffen (vitamines, mineralen, vetzuren, antixodianten,…) in het lichaam de gezondheid te optimaliseren.

Waarom we doen wat we doen:
Onze klanten en patiënten zijn veelal hardwerkende professionals die naast hun zaken en professionele activiteiten ook nog eens een druk sociaal leven moeten combineren met zorgen voor een gezin. Niet altijd even makkelijk en het is dan ook  niet verwonderlijk dat we vandaag de dag steeds meer mensen zien met een (ernstig) gebrek aan energie, geen fut meer, burn-outs, bore-outs,…
Wat je zelf kan doen aan je (lifestyle)gewoontes om je lichaam en geest in optimale conditie te houden:
  • meer en beter slapen
  • voldoende water drinken
  • haal af en toe eens een frisse neus
  • let op je voeding
  • beweeg voldoende
  • zorg voor sociale interactie
  • doe zoveel mogelijk dingen die je blij maken

Onze meerwaarde:
Om je op weg te helpen werkt Nurin Supplements samen met een hele reeks van artsen, orthomoleculaire therapeuten, trainers en coaches*.
Onze supplementen bevatten enkel de beste 100% zuivere grondstoffen en bevatten de minste vulmiddelen die op dit moment op de markt verkrijgbaar zijn.

Natuurlijk worden onze supplementen geprepareerd met de laatste technologie wat betreft de Barrièrefuncties van het maag en darmgestel met name het enterische zenuwstelsel.

Voor een goede aanvulling van je vitaminen, mineralen en antioxidanten hebben we heel zorgvuldig nagedacht over een volledig en overzichtelijk gamma.
Want zelfs met de juiste voeding, beweging en slaap blijft suppletie onontbeerlijk.

*Indien er (para-)medische professionals, voedingsexperten, therapeuten,… interesse hebben in een samenwerking, neem gerust contact op.